Tarifler

Çikolata Sosu ve Muz Eşliğinde Luppo Sufle

1 Aralık 2016

Çikolata Sosu ve Muz Eşliğinde Luppo Sufle

Kendiniz ve sevdikleriniz için hazırlayabileceğiniz
pratik ve şık sunum önerisi (4 kişilik)

Malzeme:

4 adet Luppo Sufle Fındıklı
6 çorba kaşığı (90 ml) çikolata sosu
2 adet muz
4 top vanilyalı dondurma
2 çorba kaşığı (30 g) kavrulmuş fındık
Taze nane yaprakları

Hazırlanışı :

1.  Ilık çikolata sosunu servis tabağına dekoratif şekilde dökün.

2. Muzu halka halka dilimleyin. Muz dilimlerini tabağın bir kenarına tepeleme yerleştirin.

3. Luppo Sufle’nizi fırın veya mikrodalgada arzu ettiğiniz sıcaklığa göre ısıtın.

4. Tabağın diğer kenarına Luppo Sufle’yi yerleştirin.

5. Muz dilimlerinin üzerine bir top vanilyalı dondurma yerleştirin.

6. Kavrulmuş fındıkları hafifçe dövün ve tabağınıza serpiştirin.

7. Tabağınızı taze nane yapraklarıyla süsleyip Luppo Sufle’nizi
 servis edin. Afiyet olsun.

Tariflere Dön