Tarifler

Fındıklı Krokan ve Vanilyalı Dondurma Eşliğinde Luppo Sufle

1 Aralık 2016

Fındıklı Krokan ve Vanilyalı Dondurma Eşliğinde Luppo Sufle

Kendiniz ve sevdikleriniz için hazırlayabileceğiniz
pratik ve şık sunum önerisi (4 kişilik)

Malzeme:

4 adet Luppo Sufle Fındıklı
80 g fındık krokan
4 top vanilyalı dondurma
4 çorba kaşığı (60 ml) karamel sosu
4 çorba kaşığı (60 ml) çikolata sosu

Hazırlanışı :

1.  Fındık krokanı hafifçe dövün, servis tabağının bir kenarına krokan parçalarını yerleştirin.

2. Luppo Sufle’nizi fırın veya mikrodalgada arzu ettiğiniz sıcaklığa göre ısıtın ve tabağınıza yerleştirin.

3. Krokan parçalarının üzerine bir top vanilyalı dondurma yerleştirin.

4. Dondurmanızı bol karamel ve çikolata sosuyla tatlandırıp
   Luppo Sufle’nizi servis edin. Afiyet olsun.

Tariflere Dön