İlk Heyecan: Yeni Annelere Hediye Önerileri

Anneler Günü

24.04.2024

İlk Heyecan: Yeni Annelere Hediye Önerileri

İlk Heyecan: Yeni Annelere Hediye Önerileri

Bebeğinin dünyaya gelmesini bekleyen ya da yeni doğum yapmış bir anne için en güzel hediye, biliyoruz ki bebeğini sağlık ve mutlulukla büyütmek. Anneler Günü ise uzun süredir beklediği bu heyecanı ve mutluluğu taçlandırmak için sadece bir fırsat. Çünkü ilk defa Anneler Günü’nde hediye alacak anne adayları için bu özel gün daha da anlamlı.

Siz de bu özel günde hem anneyi hem de bebeği düşündüğünüz hediyeler ile yeni annelerin heyecanına heyecan katabilirsiniz. O halde anne adaylarına ve yeni doğum yapan annelere alabileceğiniz Anneler Günü hediyelerini incelemeye başlayalım.

 

En Büyük İhtiyaç: Bebek Bakım Çantası

Bebek Bakım Çantası

Bir bebeğin dünyaya gelişi, ihtiyaçları da beraberinde getirir. Bebek yatağı, kıyafetler, oyuncaklar, bebek arabası ve daha çok pek çok ihtiyaç ile uzayıp giden bir liste, ebeveynliğe hazırlığın ilk aşaması. Hediye seçenekleri için de güzel bir fikir. Anneler Günü için hediye bakarken “İhtiyaçları olan bir şey alsam iyi olur.” diye düşünüyorsanız o zaman ihtiyaç listesinde yer alan bebek bakım çantası tam size göre. Farklı modelleri ve kullanışlı tasarımları ile bebek bakım çantası hediye ederek ihtiyaç listesinin önemli bir parçasını tamamlayabilirsiniz.

Bebek bakım çantaları, standart bir sırt çantası gibi görünse de bebeğin tüm malzemelerinin düzenli bir şekilde taşınabilmesini sağlayan özel tasarımlara sahip olur. Biberon ve mama kaplarının güvenli bir şekilde taşınması için tasarlanmış özel alanlar ve bezler için oluşturulmuş bölmeler, bebek eşyalarını kolaylıkla organize etmeye yardım eder. Hatta bazı çanta modelleri, bebeğin altını değiştirmek gerektiğinde bir mata dönüştürebiliyor.

Kısacası bu çantalar, yeni anneler için kurtarıcı bir parça olduğu için hem kullanışlı hem de sevindirici bir hediye olacağı kesin. Ayrıca çantanın içini biberon, mama kabı, emzik, oyuncak gibi bebek ürünleri ile doldurulabilir ve hediyenizi daha da kullanışlı hale getirebilirsiniz. Çantayı doldururken içerisine hediyenizi tatlandıracak Luppo çeşitlerinden de koymayı unutmayın.

 

Anıları Biriktirmesi İçin: Bebek Anı Defteri

Bebek Anı Defteri

Aileye yeni bir üyenin yani bebeğin katılması demek, bir ailenin hikayesinde yeni bir sayfa açılması demektir. Günden güne büyümesi, ilk adımı, konuşmaya başladığında söylediği ilk sözcük, bu yeni sayfaya ekleyecekleri unutulmaz anlar arasında. İşte, bu anları biriktirmesi ve ömür boyu saklaması için yeni anneye hediye olarak bebek anı defteri alabilirsiniz.

Bebek anı defteri veya hamile günlüğü diye de geçen konseptli defterler, bir annenin hamilelik haberini aldığını ilk andan bebeğin 1 yaşına geldiği ana kadar heyecanlarını ve yaşadıklarını biriktirebilmesine yardımcı olur. Kısacası anıları biriktirmek ve her zaman hatırlayabilmek için eşsiz bir seçenek. Yeni annelere alınabilecek en özel hediyelerden olan bebek anı defterini ister kişiye özel bir şekilde kendiniz hazırlayabilir, isterseniz de farklı çeşitlerde ve içeriklerde anı defterleri arasından en uygun seçeneği hediye edebilirsiniz.

 

Biraz da Rahatlamak Gerek: SPA & Masaj

Spa & Masaj

Bebeği dünyaya gelen bir annenin heyecanı ve mutluluğu tabii ki tarif edilemez. Ama bebekle yaşamaya alışmak da oldukça zor. Bebeğin ihtiyaçlarını anlayabilmek ve onları karşılayabilmek için sürekli takip ve kontrol gerekli. Bu da demek oluyor ki uykusuz geceler ve yorgunluk kaçınılmaz. Evet, yeni anneler bu süreci “tatlı bir yorgunluk” olarak anlatsa bile onların da dinlenmeye ihtiyacı olduğu unutulmamalı. Bu yüzden yeni doğum yapan anneye hediye olarak SPA ve masaj tercih edebilir, bu hızlı ve yorucu sürece biraz mola vermesini sağlayabilirsiniz.

Küçük bir mola da olsa yenidoğan bebeğini bırakmak bir anneye oldukça zor gelebilir. Bu ihtimale karşı hediye için gün boyunca süren bir SPA bakımı değil de 1-2 saatlik masaj tercih ederek önleminizi alabilirsiniz. Bu eşsiz hediyenin amacına uygun olarak kısa bir süre de olsa tüm yorgunluğa iyi gelecek bir masaj ve bakım ile annenin tüm stresini atmasına yardımcı olabilirsiniz.

 

Tatlı Kombinler: Anne & Bebek Kıyafetleri

Anne & Bebek Kıyafetleri

Yeni anneye Anneler Günü hediyesi olarak alınabilecek en sevimli hediyelerden biri de anne ve bebeğin giyebileceği takım kıyafetler. Üzerinde isimlerin veya esprili yazıların olduğu t-shirt & tulum ikilisi, aynı renklerde hırkalar ve bereler, anne & bebek kombinleri için alabileceğiniz hediyeler arasında.

Hediyenizi oluştururken baba adayını da kombin fikrine dahil edebilirsiniz. Anne, baba ve bebek için bir takım oluşturarak tüm aileyi bir hediyede birleştirmek ve ailenin tüm üyelerini mutlu etmek mümkün. Özellikle esprili t-shirtler, aile kombinleri için eğlenceli bir tercih. Hediyeniz hem ihtiyaca yönelik olsun hem de biraz güldürsün istiyorsanız eğlenceli baskılara sahip kıyafet seçenekleri tercih edilebilir. “Bu hediye çok özel olmalı.” diyorsanız da baskıları kişiye özel yaptırmanızı tavsiye ederiz.

 

Anne Sütü Önemli: Yiyecek Sepeti

Anne Sütü Önemli: Yiyecek Sepeti

Yeni doğum yapmış bir anne için bebeği besleyecek yeterli sütün gelmesi önemli bir konu. Bu nedenle yeni doğum yapanlar, anne sütünü artıran besinleri bol bol tüketirler. Meyveler, kuruyemişler ve bitki çayları bu dönemde olmazsa olmaz gıdalar arasındadır. Siz de bu ihtiyacı bir hediyeye dönüştürebilir ve sütü artıran gıdalarla bir yiyecek sepeti oluşturabilirsiniz.

Güzel bir sepet bulduysanız sıra içine konulacakları tamamlamakta. Sizin için listeyi oluşturduk:

  • Kuru yemişlerden ceviz, badem, fındık
  • Kuru meyvelerden kuru kayısı ve kuru incir
  • Bitki çaylarından amber çayı, papatya çayı ve rezene çayı
  • Tahin helvası ya da tahin pekmez

 

Yiyecek sepetine koyacağınız besleyici yiyeceklerin yanına biraz da mutluluk gerekli. O halde sepete neşe katacak Luppo Sandviç Kek Mini’leri deeklemeyi unutmayın. Yeni anneleri mutlu edecek, anne sütünü artıran yiyecek sepetiniz hazır!

 

Anne adaylarının ve yeni doğum yapan anneler için hazırladığımız tüm bu hediyeler, aslında onları her zaman düşündüğünüzü söylemenin sadece bir yolu. Ebeveynliğe hazırlanırken bu zor ama heyecanlı dönemde yeni anne olan eşinizin, arkadaşınızın, kardeşinizin, yani kısacası sevdiğiniz o insanın elini bırakmamanız ve mutluluğunu paylaşmanız ona verebileceğiniz en güzel hediye.

Yeni bir hayat hikayesi başlatan tüm annelerin Anneler Günü kutlu olsun!

 

Paylaş: